Lucka 11

lucka11

Bakom dagens lucka gömmer sig lite trädgårds- och pysselinspiration!

Violer och Linneor har många fina inlägg i arkivet om idéer, tips och tankar, även om den inte uppdateras så ofta. Det är min vän Gunbjörg som skriver bloggen och hon är en av de coolaste personer jag känner. Inte på det där polerade och piffiga sättet utan med på det naturliga och fiffiga sättet. Det är alltid lika mysigt att komma hem till henne och hennes familj och se vad de hittat på sen sist. De tar in mycket naturmaterial i hemmet (som de bygger exempelvis lampskärmar av) och det kanske inte är så konstigt eftersom att de, och framför allt hon, har en stor passion för trädgård.

Jag har liten en bild av mitt framtida själv i en egen trädgård som rymmer flera trädgårdsland, fruktträd och blommor. Vi får se om det blir verklighet en dag, och ifall jag kommer orka ta hand om det. Ännu är jag inte så kunnig inom just trädgård och kommer garanterat aldrig bli så kunnig som Gunbjörg. Och förutom kunskap är det nog just passionen som saknas för min del.

Violer och Linneor är en avslappnad och mysig blogg, precis som författaren till den. Den ger som sagt en del pysseltips av olika slag och är så långt ifrån en titta-nu-vad-jag-är-duktig-blogg som det kan bli utan är väldigt äkta. Och detta inlägg är ganska talande för hur coolt det kan bli när pysselandan slår till.

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

8 thoughts on “Lucka 11

 1. Madde

  Ibland tänker jag att det hade varit himla kul med ett eget trädgårdsland där man odlar massa egen mat. Sedan tittar jag på de halvdöda växterna vi har i fönstret och inser att det nog inte skulle gå så bra för mig…

  Reply
 2. Sofia

  Blir änna själv sugen på en liten plätt jord att odla upp. Får nöja mig med inglasad ballkong ett tag framigenom dock.

  Reply
 3. Miriam

  Måste bara säga att jag verkligen uppskattar din kalender! En liten paus från alla materiella måsten som kommer fram såhär vid jul, riktigt skön stämning. Tack!

  Reply

Leave a Reply