Lucka 8

lucka8

Glad andra advent vänner! Kul att ni är så många som nappat på min julkalender :)

Bakom dagens lucka finns en person som troligen inte behöver mycket presentation. Du känner säkert igen henne som vintageproffs och inredare och har kanske följt hennes blogg under en lång tid. Men jag tycker att hon är fantastisk och läser ofta vad hon har att skriva så jag vill ändå visa upp henne här. Jag pratar förstås om färgstarka Elsa Billgren!

Förutom att anordna personal shoppings för vintageintresserade så föreläser Elsa i ämnet och hyr ut unika och antika bröllops- och festklänningar. Hon inreder även på TV4s program Äntligen Hemma och gör det så bra så det kliar i pysselfingrarna. På sin blogg delar hon med sig av loppisfynd, loppistips, visar upp sina favoritstråk i Stockholm, Amsterdam och Paris och skriver texter om sin kärlek till det gamla, det slitna, och det operfekta. Och ibland bara om kärlek.

Otroligt inspirerande blogg med härliga bilder. Jag fick lyssna till hennes vintageföreläsning när hon kom till Vintagemässan i Malmö i våras och om ni har möjlighet ska ni absolut lyssna på henne. Hon är också författare till böckerna Elsa Billgrens Vintage och nu senast den skönlitterära novellen Man kan vinka till varandra från balkongerna (som jag inte har läst än).

Läser du Elsas blogg och vad tycker du om den?

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

 

4 thoughts on “Lucka 8

  1. Sandra

    För mig är Elsa nån form av gudinna. Så himla fantastisk. Och efter att ha sett hennes föreläsning på recycling-mässan i Norrköping tidigare i höstas är jag om möjligt ännu mer förälskad. Jag vill också våga vara som henne, våga ha klänningar varje dag och ha rött eldigt hår och nattsvart eyeliner och läppstift.

    Reply

Leave a Reply