Lucka 9

lucka9

Nionde december har alltid betytt GRATTIS SYRRAN! för mig så idag tillägnar jag dagens lucka till bästa Becky! Och eftersom att hon inte har en egen blogg så får jag länka till en annan kreativ själ.

Anna som har bloggen Anna Ritar är en fantastiskt duktig konstnär och ni har säkert sett henne porträttera stora bloggare som bland andra Elsa och Clara. Hennes teckningar med markers-pennor är fenomenala och jag förstår inte hur någon kan få till det så snyggt med det mediet. Älskar!

Förutom att visa upp sina “egna” teckningar (alla är ju hennes egna men du fattar) får vi även se beställningar ibland. Hon ritar inte bara, hon målar och klär om möbler, pysslar med ditten och datten, skriver om sorg och glädje, motvind och medvind, myser med katten och kattungen. Hon väntar barn till våren då hon även flyttar till hus – HURRA! Jag ser fram emot att se hur hon inreder det!

Jättefin blogg om du vill få kreativ inspiration eller bara vill förundras över denna människas talang.

Och nu ska jag och lillskrutt åka till min syster i Malmö och födelsedagsmysa med henne och hennes barn. Ha en bra dag du med!

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

2 thoughts on “Lucka 9

Leave a Reply