Lucka 5

lucka5

Idag öppnar vi lucka nummer fem och hälsar på hos en fin vän till mig.

Jag lärde känna Julia på June’s Abstracts genom våra bloggar för 4-5 år sen. Hon var (är) skitcool, härlig och bra och när hon flyttade ner till södra Sverige och vi bestämde träff för första gången var jag skitnervös (haha)! Men det gick bra, vi hade kul ihop och drack god öl.

Många av er känner säkert till hennes blogg redan, och har kanske läst den lika länge som jag. Julia skriver om no’poo och naturlig skönhet, visar upp nagellack, sminkningar och outfittor (som hon väljer att kalla det) med mycket secondhand och fantastiska ärvda klänningar.

Själv är jag inte så nagellackstokig (jag har inte målat naglarna sen början av sommaren och är rätt nöjd med det) men hennes sminkningar är grymma! Och hennes tekanneväska är jag öppet avundsjuk på. Eftersom hon bloggat i så många år har hon ett stort och fett arkiv med hur mycket tips som helst.

Vi träffas inte så ofta men när vi gör det hennar vi gärna varandras hår, dricker te och snackar skit. Fast bra skit.

Om ni inte redan kollat in hennes blogg tycker jag att ni ska göra det. Trevlig torsdag hörrni!

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

6 thoughts on “Lucka 5

  1. Madde

    Älskar den bloggen! Det var den som fick mig att börja med no poo, och att överhuvudtaget reflektera vad jag använder för hud- och hårvårdsprodukter. Det var via henne jag hittade hit också :)

    Reply

Leave a Reply