Hundtandsbyxan

Innan jag blev gravid fanns det ett par byxor som jag tyckte lite extra mycket om. Men så kom den dagen då de inte passade längre och det var ju trist. Jag hämtade ner dem från vinden förra helgen i hopp om att kunna ha dem snart, men insåg väldigt fort att det inte lär hända på ett bra tag.

Häromdagen var jag och min svägerska i Malmö för att secondhandla. De har ju ett lite större utbud än vår lilla stad. Första, andra och tredje butiken hittade jag inget jättekul i. Men sen, där inne på Emmaus, hängde mina hundtandsbyxor, precis likadana som mina för små, med etiketter kvar och allt. Och dessutom i min nuvarande storlek. Och då kändes det inte längre lika tungt att inte komma i mina pre-preggo-pants. Tvåhundra pix fick jag ge, det är nog det mesta jag betalat för ett secondhandlat plagg, men det var det värt!

hundtand1

hundtand2

Filippa hittade ett ascoolt vintage märkesplagg, men det får ni nog läsa om på hennes blogg så småningom!

 

One thought on “Hundtandsbyxan

Leave a Reply