Lucka 4

lucka4

Sagokällan är en digital sagobok i bloggformat. Och ärligt talat måste man inte vara barn för att uppskatta texterna och bilderna. Min son är för ung för historierna än så länge men jag läser dem gärna för mig själv.

Författare bakom sagorna är Annika Runnérus och illustratör är Malin Svensson. Sagorna är handlar om djur, barn och andra figurer och har en modern twist. De handlar ofta om påhittighet, utanförskap och även lite genus, allt skrivet på ett väldigt lättsamt sätt som jag tycker är genialt. Och illustrationerna sen! Jag älskar dem!

Så. Om du också har barnasinnet kvar kan jag tänka mig att du skulle gilla den här bloggen som uppdateras med en ny saga varje torsdag. In och läs och berätta sen vad du tyckte!

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

4 thoughts on “Lucka 4

Leave a Reply