Tilda och Yaels vinterprodukter

I helgen träffade jag min fina vän Yael för lite pyssel med fokus på produkter för vinterhud. Här kommer några bilder på det färdiga resultatet. Detta är bara en liten bråkdel av allt vi fick ihop.

vinterprodukter1

vinterprodukter2

Medsols: Badtryfflar med sheasmör och rosenblad, Body lotion med bland annat bivax, kokosolja, ringblomsolja, basilika- och lavendelhydrolat, Body Butter med bland annat Sheasmör, kakaosmör och avokadoolja och Vintersalva med bivax, ringblomsolja, rosmarin,  timjan och benzoin.

vinterprodukter3

vinterprodukter4

Är det något ni blir extra sugna på att göra?

 

12 thoughts on “Tilda och Yaels vinterprodukter

 1. Linda i Berlin

  Tryfflarna ser ju jättegoda ut. Är det meningen att man ska ha dem i badkaret eller?

  Jag skulle gärna testa den handkrämen som du gjort en annan gång som var jättebra mot dina torra händer. Jag har nämligen exakt samma torra som du som kliar så att jag ibland håller på att avlida. Jag ska bara köpa nattljusolja först.

  Reply
  1. Tilda Post author

   Ja precis, det är tanken!

   Menar du eksemsalvan med nattljus? Du hittar den om du går in på taggen Eksem. Den funkade okej för mig men tog inte bort eksemen helt. Jag letar fortfarande efter något som kan bota min klåda helt :)

   Reply
   1. Linda i Berlin

    Ja, precis den menar jag. Jag har inte så mycket eksem, men en liten fläck i högra handen som inte vill gå bort med annat än kortison och det vill jag inte använda mer. Olivolja funkar rätt bra, men inte helt.

    Reply

Leave a Reply