Lucka 3

lucka3

Idag ska vi prata lite mat! Eller, låta någon annan stå för matsnacket, om vi ska vara petiga.

Amy’s piece of cake är en matblogg som jag upptäckt det senaste året. Recepten varierar: En del sött och en del salt, en del varmt och en del kallt. Indiskt och svenskt möts med inslag av andra kulturer. Gemensamt för alla recept är att de är fräscha och vegetariska, ibland med ägg och mjölk men ofta utan eller med förslag på vad du kan ersätta dem med om du undviker dessa ingredienser.

Jag får själv en del inspiration härifrån när jag inte orkar tänka ut egna recept. Och även om du äter kött själv kan det vara ett sätt att lättare byta ut köttbiten mot något annat en eller tre dagar i veckan eller få förslag på tillbehör och desserter. Att minska på köttet är inte bara bra för djuren: din hälsa, miljön och plånboken kan också tjäna på det!

Dessutom bjuder Amy på så fina fotografier till varje måltid.

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

 

4 thoughts on “Lucka 3

Leave a Reply