Lucka 2

lucka2

Vad roligt med all positiv feedback på min julkalender! Tack snälla ni för alla kommentarer!

Idag tittar vi in hos Hannah på Naturligt Snygg.

Hannah skriver främst om ekologisk och naturlig skönhet och har ett enormt stort arkiv med produktrecensioner. Här kan du få läsa om sånt som inte jag är så duktig på: färdiga produkter. Jag har varken ork, lust eller råd att prova en mängd olika märken och för er som inte vill göra egen deodorant eller tvätta håret med lera kan det vara bra att få lite vettiga tips på färdiga hår- och hudvårdsprodukter. Enter: Hannah!

Bloggen tar även upp en sund livsstil på olika områden som yoga, detox, kost och att leva miljövänligt i vardagen. Hon tar upp ämnet ingredienser och vad de gör med oss: vad är bra att undvika och varför? Vid sidan av bloggen intervjuar hon hudvårdsmärken och skriver recensioner för tidningar.

Jag som inte köper så mycket produkter brukar inte läsa just produktinläggen så noga, men ibland dyker det upp något som även jag blir sugen på att testa. Och när Hannah skrev om Aleppo-tvålen blev jag lite extra glad.

Jag tycker ni ska kolla in den här bloggen främst om ni vill lära er mer om olika naturliga produkter eller bara har ett intresse för en sund hälsa.

Hoppas ni får en riktigt fin start på den nya veckan!

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

12 thoughts on “Lucka 2

 1. Madde

  Åh, jag som tvärtom brukar vara för lat för att göra egna produkter tackar för tipset! Men ja, tyvärr är det ofta dyrt med (färdiga) naturliga och ekologiska produkter :(

  Reply
  1. Tilda Post author

   Då är det ju perfekt med någon som Hannah som redan gått igenom en mängder produkter så att vi andra slipper, eller hur? :) I hennes arkiv finns flera inlägg med budget-alternativ på naturliga grejer, kolla gärna in det!

   Reply
 2. sofia

  Inte så dum blogg! Lite för produktfokuserad för min smak men tror allt jag ska spana in där lite oftare ändå.

  Reply
  1. Tilda Post author

   Jag håller med dig där, för min egen del, men jag tror att ni ändå är många som skulle få ut mycket av hennes blogg :)

   Reply
 3. Anna-Carin

  Jag gillar verkligen Hannas blogg, och en bra grej är att man kan ställa frågor och får svar. Det är kul med en så stor bloggare som ändå tar sig tid att besvara frågor om man är osäker på en produkt =)

  Reply

Leave a Reply