Tildas julkalender!

julkalender

Det är ju ganska vanligt att att bloggare har någon sorts julkalender under december och oftast lottas det varje dag ut någon pryl till de tävlingslystna.

Såklart är det roligt att göra något extra för sina läsare och det vill jag också göra. Däremot tänkte jag inte lotta ut prylar var och varannan dag som bara några få kan få ta del av. Min tanke är istället att jag varje dag delar med mig till er alla av några favoritbloggar som jag har i min lista. Några är stora bloggar som ni kanske redan känner till och/eller läser och några är säkert helt nya. Det blir mycket fokus på ekologiskt, rättvisemärkt, återvunnet, naturlig skönhet och annat som jag gillar och tror att ni kan få glädje av att läsa.

Tycker ni om konceptet? Om du har tips på bloggar jag absolut inte får missa kan du skicka mig ett mail på matilda@mellergardh.se så kanske jag tar med dem i min kalender.

Ni är så fina, mina läsare, och jag hade gärna gett er alla en liten gåva men det funkar inte rent praktiskt. Istället gör vi såhär: Varje advent lottar jag ut en överraskning till någon av er som kommenterat på mina julkalendersinlägg i veckan som gått (söndag-lördag). Varje kommentar ger en lott så ni ökar era vinstchanser genom att kommentera ofta (men inget spammande tack, max en kommentar per inlägg räknas). Eftersom att den första advent är redan på söndag kommer jag kika på kommentarerna som skrivits i veckan som gått och lotta från dem (oavsett vilket blogginlägg ni kommenterat på). Ni har även imorgon (lördag) fram till midnatt 23:59 på er att kommentera.

Visst låter det som en kul grej! Är ni på?

Obs: Jag skickar bara inom Norden!

13 thoughts on “Tildas julkalender!

 1. Lena

  Vilken bra ide, bort med hetsen för prylar varenda dag och in med ekologiska tips. :)
  Och att dessutom tvinga oss som inte vågar kommentera så ofta är ju perfekt, man kan behöva en spark i baken ibland.

  Reply
 2. Yael

  Va roligt! Du är alltid full av kreativa idéer. Jag har några favoritbloggar som jag kan tipsa dig om imorgon om du inte redan känner till dem. Kram!

  Reply

Leave a Reply