Wrap it up!

Ni har säkert inte missat tjänsten Wrapp där användarna kan ge bort presentkort till varandra, gratis eller köpta. Jag har själv fått flera och checkat in ett par av dem, men om jag ska vara ärlig är jag kluven till hela grejen. Jag vill inte trampa någon på tårna nu (jag vet att ni goa vänner gett dem till mig för att ni vill göra något fint, och den tanken värmer mig, tro inget annat!) men samtidigt ökar det lusten och tanken på att shoppa sånt vi inte behöver.

 

logo-wrappLogotyp bildgooglad och plockad härifrån.

När jag använde mina presentkort gick jag till butikerna bara för att utnyttja presentkorten. I en av butikerna fick jag lägga till pengar själv för att få med mig något som jag faktiskt skulle ha glädje av. Och det är såklart tanken med den här sortens marknadsföring, att locka in kunden i butiken. Friend-to-Friend-marknadsföring kallar Wrapp själva det för. Det är ju trevligt att få lite rabatt om man behöver nåt från en specifik affär, men att som jag gjorde, ta sig till en specifik butik i en annan stad för att inte presentkortet skulle gå förlorat, det känns för mig en smula konstigt.

Om du vill glädja mig någon dag får du mycket hellre komma över på en kopp kaffe (eller bjuda hem mig för en), lyfta luren och slå mitt nummer, skriva en kommentar här (jag blir jätteglad!), ge mig en kram eller ett fråga hur jag mår. Det får jag större glädje av :)

Inom ett par dagar kommer fler tankar om gåvor, vilket kan passa bra såhär i juletider…

5 thoughts on “Wrap it up!

 1. Helena

  Du skriver precis om det jag gått och tänkt på! Skulle också bli mycket gladare över ett samtal, fika eller en promenad. Tack för kloka ord! /Helena

  Reply
 2. carola t - En Jag finns det bara en av

  “En kram genom rymden!”

  Ja, jag har ju ingen aning om vars du bor, och att leta upp dig och ge dig en kram skulle nog ses som aningens konstigt tror jag. =)

  Men jag läser din blogg. Vartenda inlägg. Och älskar den.
  Även om jag är jättedålig på att kommentera.

  Jag skaffade den där appen för nån dag sedan, och tänkte väl lite som du. Det kommer nog att vara väldigt lite presentkort som jag kommer att använda, eftersom jag egentligen inte behöver det. Undrar om man kan skriva till wrapp och höra om dem kan ta med lite ekobutiker i sina presentkort? Det verkar bara vara de största kedjorna just nu.

  Ja, annars så, keep it going! Ser fram emot lite tips på gåvor, har idétorka just nu. =)

  Reply
  1. Tilda Post author

   Men vilken fin kommentar, tack, den behövde jag :)

   Varför inte, kontakta dem och se vad de har att säga. Däremot vet jag inte om mindre företag skulle vinna (snarare förlora?) på ett sådant samarbete. För ett par år sen hörde jag om en tjänst (kan det ha varit Groupon? Jag är osäker) som ställde ganska orimliga krav på de företagen som ville knyta sig till dem. Och vi vill ju att det ska gå bra för ekoföretagen. Men det är ju absolut inte säkert att det gäller för Wrapp, det vet jag inget om och vill inte skapa några falska rykten här. Bara en tanke :)

   Reply

Leave a Reply