Enklaste höstpysslet

Ofta känner jag att jag inte har tid att pyssla så mycket som jag skulle vilja. Eller om det kanske är orken som tryter?

Ett tjusigt höstarrangemang skulle jag vilja få till, tänkte jag och plockade in kvistar med rönnbär. Det blev liggandes på ett (visserligen vackert) fat under ett par dagar men jag kom aldrig till skott att göra något vettigt med dem.

Idag var jag nära att slänga ut dem när jag insåg att det inte behövde vara märkvärdigt för att vara fint. Jag stoppade kvistarna i en glasburk och spände ett tyg på locket. Klart! Nu står burken på min gamla loppade Eskilstuna-våg.

(Bonus är att katterna inte längre leker med kvistarna när de ligger i en burk!)

Om ni undrar varför fönsterna är skitiga så är det för att jag inte tvättat dem.

ronnbar1

ronnbar2

6 thoughts on “Enklaste höstpysslet

 1. Andrea

  Hahaha bästa förklaringen! “Om ni undrar varför fönsterna är skitiga så är det för att jag inte tvättat dem”

  Och ett fint tips, så enkelt men ändå har jag inte ens tänkt på att göra det! :)

  Reply
 2. Christin Ekholm

  Vilken fin blogg du har med en massa bra info och bra recept !
  Skrattade för mig själv när jag läste texten om dina fönster :)))
  Hälsningar Christin E

  Reply
  1. Tilda Post author

   Men tack, så glad jag blir av att höra det! Hehe ja, det man inte har i städgenerna får man väl ha i humorn ;)

   Reply

Leave a Reply