När haven svämmar över, vad gör vi då?

Ny rapport från IPCC, vilket ni säkert inte har missat. De har alltså kommit fram till att det är vi människor som är orsaken till klimatförändringen med förhöjd temperatur och på sina håll torka och översvämningar. Inombords tänker jag: ja men det är väl inte så konstigt att det är vi som är boven! Det känns så självklart. Men det betyder också att vi kan göra något åt det. Nu får vi hoppas att politikerna över hela världen tar till sketna ansvar och kommer med vettiga lösningar på dessa problem, som knappast är några nyheter.

Läs gärna mer själva på dessa länkar från Naturskyddsföreningen om ni vill sätta er in i det hela.

Det du vill veta om om FN:s klimatrapport

FN:s klimatrapport: Nu är det bråttom!

genomskådaskiten

Nu ska jag gå och drömma om översvämmade hav och uttorkade åkrar. Godnatt!

 

Leave a Reply