Mammas gamla fina skodon

Dessa skor tillhörde min mamma och de tillverkades i en tid då skor tillverkades för att hålla länge. För några år sen hittade jag dem uppe på föräldrarnas vind och jag fick lyckan att överta dem. Jag har älskat dem sen dess och använt dem flitigt.

mammasskor

mammasskor2

De har dock sett sina bästa år och de senaste åren (!) har de läckt in både väta och grus genom sulan. Och ändå har jag inte kunnat skiljas från dem. När sommarkläderna ännu en gång fick göra plats för höstkläderna dök den ständiga frågan upp: vad ska jag göra med mammas gamla skor? Är det lönt att sula om dem? Jag kan inte slänga dem, affektionsvärdet är för högt. Kanske kan jag ställa en kruka i dem, använda dem för att förgylla mitt hem?

Har ni några andra förslag, kanske?

Mammas gamla fina skodon.

One thought on “Mammas gamla fina skodon

  1. Linnea

    Ja men leta reda på stans bästa skomakare och hör vad hen har att säga! Så mycket dom har hjälpt mig att rädda! Och varit krassa och sagt “näee du, det här går inte…”
    Det är så skönt att få en proffs utlåtande. Vem vet, de kanske kan sula om dem helt och hållet?

    Reply

Leave a Reply