Naked Lips

Idag fick jag en liten present på posten, nämligen ett cerat från Naked Lips, ett ekologiskt ceratmärke.

De hade en kampanj på sin Facebook-sida under maj månad där de gav bort ett cerat till varje person som gillade deras sida och berättade vilket cerat de ville testa.

nakedlips

nakedlips2

Jag har inte provat något från Naked Lips tidigare så jag ville såklart prova, även om jag egentligen har tillräckligt med cerat (det ligger alltid ett i alla mina väskor (som jag har blivit bättre på att sortera bort)). Granatäpple lät spännande så det önskade jag få. Innehållsmässigt verkar de schyssta och detta är dessutom veganskt med kandelliavax istället för bivax, för de som vill ha det.

Efter att ha testat det vid ett tillfälle känns det bra på läpparna, vi får se hur det funkar efter ett tag. Har ni provat någon av Naked Lips produkter? Vad tycker ni?

One thought on “Naked Lips

  1. M-

    Jag har den gröna utan smak/lukt och den är jag jättenöjd med.
    Kom på mig själv förra sommaren när jag köpt det att jag inte hade använt det på två veckor och det var för att det inte behövdes mer efter att ha använt det i en vecka, håller länge också; jag har inte behövt köpa ett nytt än

    Reply

Leave a Reply