Pela Case

Vill snabbt tipsa om detta skal till iPhone.

PCI5_collection-624x356
Bild lånad från Pelacase.se

Det är ett miljövänligt, världens första men förhoppningsvis inte sista, mobilskal. De är gjorda av bioplast och till skillnad från plast gjord på råolja kommer denna från växtriket. Självklart är de fria från Ftalater och BPA, och när du inte längre behöver skalet kan du antingen skänka det vidare eller slänga ner det i komposten. Ett halvt år tar det för naturen att bryta ner ett Pela Case, till skillnad från vanlig plast som tar 1000 år.

Svårt val va?!

Inget sammarbete med Pela Case, jag vill bara sprida budskapet!

5 thoughts on “Pela Case

    1. Tilda Post author

      Klimatsmartast är såklart att använda det man har sålänge det funkat, så det låter bra att du skjuter på det om du inte måste ha nytt :)

      Reply

Leave a Reply