Projekt: glutenfritt

Knappt hinner kylan komma innan eksemen blossar upp och klådan återvänder. Nu överväger jag att utesluta gluten ur min kost för att se om det kan hjälpa. Mjölk slutade jag med i februari och visst blev det bättre men inte perfekt, uppenbarligen.

bread

 

Ni som redan skippar gluten, skulle ni vilja dela med er av alla era många tips? Tips på hemgjort bröd, pizzabottnar, godaste köpebröden, pastasorter och allt annat som är värt att veta och tänka på! Och hur gör ni när ni blir bortbjudna? Jag tycker jag är tillräckligt besvärlig som det är som ovo-vegetarian…

2 thoughts on “Projekt: glutenfritt

  1. Lina

    Min man gör en egen glutenfri mjölmix med ris-, tapioka-, potatis- och bovetemjöl! Superbra, går till och med att göra perfekta pannkakor på den. Kan inte mängderna i huvudet tyvärr, men det går ju enkelt att ta reda på.

    Reply

Leave a Reply