Une

Nu var det länge sen jag tyckte mig ha råd att köpa en ny mascara. Så längesen att den jag använder emellanåt troligtvis planerar att bilda ett eget ekosystem ur den garanterade bakteriehärden. Skäms på mig. Men nu fick jag lite födelsedagspengar av mina kära föräldrar och en del skulle utan tvekan läggas på en ny, ekologisk mascara! Den gamla kastas illa kvickt.

Jag har läst några recensioner och både June och Hannah är väldigt nöjda med det franska märket Une, så jag bestämde mig för att en sån fick det bli. Speciellt då de säljs på Åhléns och jag ändå skulle till Malmö och träffa vänner och familj. Det blev den gröna hylsan med svart innehåll.

20140529-191213-69133776.jpg

Imorgon testar jag och när jag fått bekanta mig med den berättar jag om jag är lika nöjd.

Vilken mascara föredrar du? Om du använder sånt, vill säga.

3 thoughts on “Une

  1. yael

    Då får denna bli nästa mascara jag testar. Jag provat Benecos, 100% pure och någon till men tycker att alla är sådär och fäller rätt mkt. Nu har jag Dr.Hauschka, som jag tycker har bra ingredienser. Lite tjock borste vid applicering (så man får ta bort en del med tops) men sen sitter den mkt bättre än de andra och fäller ytterst lite.

    Reply
  2. Anki

    Jag älskar Green pride, men använder just nu den vita 3in1 som är nästan lika bra. Dom blir bättre efter ca 1 vecka tycker jag, lite blöta i starten.

    Reply

Leave a Reply