Bloggtorka

Nu regnar det visserligen över stora delar av landet men i övrigt råder en obehaglig torka här på bloggen. Idétorkan. Kan inte ni vara rara och berätta med en mening eller fem vad ni vill läsa om, så ska jag se om jag kan knåpa ihop lite roligare inlägg framöver?

På fredag kommer förresten en fotograf hem till mig för jag ska nämligen vara med i en tidning om inte alltför länge. Spännande va?

dandelion

Kärlek till er alla!

10 thoughts on “Bloggtorka

 1. AnnaCarin

  Heeej.. det är nog vädret, torka generellt =) Tycker också att alla dina små recept på hud- och hårvård är toppen! =) Ser också fram mot lite input om du brukar spara nått av naturen liksom, sylta, safta whatver. Roliga presentidéer är också kul =) Hemmapysslade alltså! Förstås =)

  Reply
  1. Tilda Post author

   Ja så kan det vara! Jag har inte gjort så mycket nytt i hudvårdsväg i vår, använt så lite som möjligt för att få bikt med eksemen. Men nu börjar jag bli sugen på att testa nya saker igen, så snart kommer fler såna inlägg!

   Reply
    1. Tilda Post author

     Det har varierat lite. Jag har inte hittat det ultimata för eksemen än, trots att jag testar diverse salvor med nattljusolja, hallonfröolja, rapsolja och mycket mer. Ringblomssalva funkar ändå ganska bra tycker jag. När det är som värst är det bara kortison som funkar, men det är trist.

     Reply
     1. AnnaCarin

      Har också provat det mesta. Ringblomssalva är bra, just nu är en bisalva jag hittat lokalt jättebra. Han har mest problem runt munnen och på rumpan just nu. Häller lite olja i badet när han badar, typ så sällan som möjligt. Ja i nödfall har jag kört kortison för att få bort det värsta så att han inte kliar sönder sig.

Leave a Reply