Glad påsk!

Hoppas att ni alla haft en fin påskhelg än så länge. Vädret här nere i Skåne har varit perfekt och det har varit mycket umgänge med familj och vänner för vår del. Och än är det inte slut! Mellan varven försöker vi hinna med lite studier också, nästa vecka blir det intensivt – igen!

Tycker ni att jag är dålig på att uppdatera bloggen just nu (ja det tycker jag också) kan ni följa mig på Instagram, där är jag något bättre i alla fall. @tildastrixochekofix heter jag såklart!

Här ser ni mitt nyhennade hår. Jag älskar när solen ligger på och det sprakar som eld! En fördel med att de vita hårstråna blir allt fler är att det hennade håret blir allt mer nyanserat och levande. När jag någon gång slutar färga och låter håret vara vitt vitt vitt hoppas jag att jag kan bära upp det lika bra som min mamma <3

tilda-1

tilda-2

tilda-3

Min nya ärvda klänning fick jag av bästa June och skorna är ett gammalt fint secondhandfynd.

3 thoughts on “Glad påsk!

Leave a Reply