Min kopp te

Idag testar jag att blogga mobilt, om det funkar bra kanske jag kan få tummen loss och uppdatera lite oftare.

Mina absoluta favoritteer kommer från Pukka och Clipper. Relax innehåller bland annat fänkål och kamomill. Just dessa smaker tål jag i vanliga fall inte när det kommer till te men här är de ljuvliga tillsammans. Älskar älskar det. Clipper-teet är ett vitt te med smak av hallon. Också det väldigt gott.

Vilka är dina favoriter?

20140322-214952.jpg

4 thoughts on “Min kopp te

 1. emmy

  Jag gillar också Relax, men Detox och Cleanse är stapelvaror i min samling. =) Sen har Yogi ett som hete Women Balance tror jag, som också är gott. Jag gillar generellt ört-te bättre än “vanligt”, men rött eller grönt te går alltid ner. Svart te dricker jag aldrig. Vitt te har jag inte testat, jag läste innehållet och fick för mig att det var mest arom, eller har jag fel för mig?

  Reply
  1. Tilda Post author

   Det innehåller en del arom, det har du helt rätt i. Jag får maila Clipper och höra vad för arom det är! Men annars gillar jag vitt te. Numera dricker jag alla sorters te, svart te som var det enda jag drack förr är det jag dricker minst av idag. Ibland blir det Earl Grey eller Darjeeling, men annars är det inte mycket svart.

   Reply
 2. Ystran goes no poo

  Mitt absoluta favoritté är yogi choko tea!
  Gillar kombinationen citron och ingefära, men har inte fått tummen ur att hitta bättre alternativ än det som säljs på Ica. Har du något tips? Vill inte hålla på med färskt.

  Reply
  1. Tilda Post author

   Lät jättegott! Jag vill minnas att jag testat något te med citron och ingefära men jag kan verkligen inte komma på vilket märke det kan vara. Det var inget jag drack frekvent iaf. Kanske någon annan läsare kan tipsa?

   Reply

Leave a Reply