Farväl och välkommen in

Jag har varit väldigt frånvarande här på bloggen, förlåt för det! Orsaken är sjukdom, orkeslöshet, resor och dödsfall i släkten. Och väldigt mycket plugg. Så jag har haft tankarna på andra håll.

I samband med begravningen åkte vi upp till Linköpingstrakten för att ta avsked av en av de bästa människorna jag har träffat. Det var tungt och fint. Med mig hem fick jag ett minne i form av en jättefin Singer från 1920. Den är i nästintill perfekt skick, förutom att mekanismen fastnat, men det går säkert att göra något åt om jag skulle vilja. Jag ser det mer som en fantastiskt fin möbel som får pryda vår hall och påminna om en tid för längesen. Och om en fin person.

singer1

singer2

Titta vilka fina handböcker de gjorde på den tiden!

singer3

singer4

Om jag blir frånvarande igen kan jag berätta att jag finns på Instagram och där är jag inte lika sen med att uppdatera. tildastrixochekofix heter jag!

3 thoughts on “Farväl och välkommen in

Leave a Reply