Pass opp!

Förra veckan fixade vi nytt pass till mig och Lillskrutt. Jag minns när det tog måååånader för ett pass att bli klart. Så gammal är jag. Vet ni hur lång tid det tog den här gången? Två (2) freaking dagar. Jag säger då det, det är ordning där nere på polishuset.

pass1

pass2

Vad ska vi med nya pass till då? Dels behövde jag ett nytt för att mitt gamla går ut i år och dessutom står inte mitt fullständiga namn efter giftermålet med (var ju bara 5½ år sen jag blev fru, ehum). Lite krångligt att resa när man råkar boka biljett i sitt nya namn. Inget jag rekommenderar. Lillskrutt behövde få sitt första pass för om två (2) freaking veckor reser vi till Edinburgh!

Vi är inte ofta ute och reser, men Skottland har länge varit ett drömresemål, så det passade väldigt bra att maken fick resa och boende i 30-årspresent häromveckan. Extra bra för mig att den valfria vuxna och det valfria barnet han fick ta med sig var mig och vår son, hade kunnat bli jobbig stämning här hemma annars ^^ Tack alla ni som var med på den presenten!

Så, snart ska vi ut och resa långt (nåja) för första gången med ett litet barn. Jag vill ha alla tips jag kan få! Både på att resa med barn men också på resmålet, ifall ni varit i Edinburgh vill säga. Saker som bra restauranger/lunchställen med schysst vegetarisk mat, upplevelser vi inte vill åka hem utan att ha varit med om, trevliga parker, exceptionella slott och underbara vintage/second hand-butiker såklart! Hit me!

7 thoughts on “Pass opp!

 1. Marina

  Hej!
  Finns du på Facebook? Jag har så många fina bloggar som jag vill följa och det är alltid lättare att ha allt samlat på ett ställe, så uppdateringar från en sida på Facebook är alltid kul :-)

  Reply
  1. Tilda Post author

   Hej! I dagsläget har jag inte det, men jag har funderat på att skaffa. Har du bloglovin kan du alltid följa mig där annars :)

   Reply
 2. filippa - en blogg om second hand

  tips tips tips!
  att resa med barn.

  ha en enkel vagn (ni kan låna vår sulky om ni vill). mycket skönare!
  ha alltid snacks, russin, vatten till den lilla pågen. man vet aldrig var man blir stående! :D
  ha asroligt! ja det var mitt sista och bästa tips!

  Reply
  1. Tilda Post author

   Häftigt! Tack för tips! Vet inte om vi ger oss på en bergsklättring med barnvagn, framför allt nu på vintern, men det hade varit häftigt!

   Reply

Leave a Reply