Det där tv-inslaget

Vad dumt att det dröjer med inslaget, men TV4 hade visst tekniska problem med att lägga upp klippet. Jag hojtar till när jag har länken! Var det någon som såg det när det sändes?

tildaBjussar på en gammal bild idag.

Idag vårdar jag sjukt barn här hemma. Och ändå är det jag som verkar tröttare av oss två, det är väl konstigt det där?

Har era barn några favorit youtube-klipp som ni kan tipsa om? Lillskrutt är 18 månader och ett tag var det bara Stadens Hjältar som dög.

6 thoughts on “Det där tv-inslaget

 1. emmy

  Storybots är en favorit här. De gör färgglada videos med skojig musik.
  Thomas tåget är en favorit just nu, liksom en liten buss som heter Tayo.
  Octonauts är gulligt också. Disney Junior har rätt mycket olika serier, Felix gillar de som heter doc mcstuffin och henry hugglemonster.
  Några svenska klipp vet jag inga tyvärr! Hoppas nu kryar på er.

  Reply
  1. Tilda Post author

   Tack! Tayo gillar han, fast tröttnar efter ett tag. Men bussar brukar vara ett säkert kort. Precis som brandbilar, traktorer, ambulanser, tåg och lastbilar. En kan tro att vi inte låter honom leka med något annat, men icke ;) Ska kolla in de andra vid tillfälle!

   Reply
 2. Yael

  Mother goose club är väldigt populär här hemma och har varit det länge. Tydligen många andra ungar som uppskattar dem. M har lärt sig en hel del engelska på köpet. Annars Bondgården på svtplay. Puss!!

  Reply
 3. Becky

  Noah har uppskattat lite av varje….minns inte exakt hur gammal han varit men: Skåpbilen Olle, Totte, Babblarna, Alfons… ja det var nog de som är på svenska.

  Reply

Leave a Reply