Att gå utanför sin bekvämlighets-zon

En del av oss gör det oftare, andra mer sällan. En del av oss får en kick av det, andra är vettskrämda rakt igenom. Men gemensamt för oss alla är att det är nyttigt att då och då göra saker som vi inte är bekväma med. Sånt som scare us shitless, rent ut sagt.

comfortzone

comfortzone2Att hoppa upp på hästryggen är något av det läskigaste jag gjort. Speciellt vid ett tillfälle då vi red barbacka från betet och hästen började galoppera. Men jag gjorde det minsann!

De senaste åren har jag gjort mycket som jag aldrig gjort förut. Bland annat har jag: Gift mig. Flyttat till Australien ett år. Kommit hem igen, fast till en helt ny stad. Lärt mig provat på att rida (sjukt läskigt, men så värt det!). Skaffat två buskatter. Blivit gravid. Fött barn (också läskigt, också värt det). Lärt mig vad det innebär att vara förälder (nåja, det lär jag mig varje dag). Startat en blogg (visserligen tre bloggar, men den här är den viktigaste av dem alla). Kommit fram till vad jag vill bli när jag blir stor.

Om allt går enligt planerna ska jag göra ännu en läskig sak i nästa vecka. Mitt bekväma jag säger åt mig att inte göra det, tänk om jag gör bort mig? Mitt vettiga jag säger åt mig att köra hårt, ingen bryr sig om det blir fel och tänkt vad häftigt ändå!

Om allt går enligt planerna berättar jag i nästa vecka. Fram tills dess får ni gärna hålla tummarna!

 

7 thoughts on “Att gå utanför sin bekvämlighets-zon

    1. Tilda Post author

      Visst är det smidigt! Jag modererar bara första kommentaren en person gör, för att slippa spam, men sen är det bara att kommentera vidare!

      Reply

Leave a Reply