Lucka 17

lucka17

Dagens lucka öppnar vi lite senare än vanligt. Ett sjukt barn, en orolig natt och ett alldeles för tidigt uppstigande för min del är alla giltiga anledningar, tycker jag.

Jag vill dela med mig av ännu en ny blogg, som jag blev tipsad om nu i december.  A Sonoma Garden heter den och handlar väldigt mycket om hemgjorda skönhetsprodukter. Dels delar författaren med sig av gratis recept som du kan göra hemma och dels har hon en e-bok som du kan köpa för $6 och får tillgång till ytterligare fem recept. Hon har även skapat små söta etiketter som du kan ladda ner och skriva ut där hemma. Hur fina som helst!

Jag har bara testat ett av recepten men kommer garanterat prova några fler varianter så småningom. E-boken kan ju bli en söt julklapp om du vill ge bort något hemgjort till någon du tror skulle tycka om att göra egna produkter också. Lite hjälp på vägen att komma igång, så att säga.

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

2 thoughts on “Lucka 17

 1. Emma

  Får man önska en liten sammanställning över alla kalenderbloggarna sen? Hade varit toppen att få lite snabböversikt :) Jätterolig idé, jag har lagt till en och annan i mitt flöde :)

  Reply
  1. Tilda Post author

   Jättebra idé, det ska jag fixa med efter jul :) Kul att kalendern genererat en del nya bloggar, det var tanken :D

   Reply

Leave a Reply