Lucka 15

lucka15

 

Flera av er verkar tycka om att bli tipsade om grön mat så här kommer ännu mer ätbart. Den här gången reser vi till Vegoriket!

I Vegoriket kan du ta del av en mängd goda recept: husmanskost, festrätter och bakverk. Allt är 100% vegetariskt och det är fint att det finns flera riktigt bra matbloggar på temat.

Även om du inte äter helvegetariskt själv är det bra att kunna variera sig lite, och om du har en ägg- eller mjölkallergiker på besök och inte vet vad sjutton du ska laga behöver du inte krångla till det så mycket om du följer dessa recepten. Win!

Fräsch design, vackra aptitretande bilder och trevlig läsning! Jag föreslår ett besök i Vegoriket!

Lite senare under dagen presenterar jag denna veckans vinnare!

Här kan du läsa om min tanke med kalendern.

3 thoughts on “Lucka 15

 1. Madde

  Nu är jag inte vegetarian, men då och då försöker jag laga till något vegetariskt eller veganskt. Tycker dock att det brukar vara ganska svårt att hitta bra recept som faller min ganska matkräsne sambo i smaken. Himla bra med inspiration! :)

  Reply
  1. Tilda Post author

   Det är nog det som många köttätare faller på, viljan kanske finns att äta mer grönt men kunskap och inspiration saknas. Det känner jag själv också, alltför ofta. Hoppas du hittar några bra recept du vill testa!

   Reply

Leave a Reply